уторак, 2. фебруар 2016.

Besplatna zabava tokom zimskog raspusta

Autor: 
Beogradskim đacima tokom zimskog rasputa na raspolaganju je više od 60 besplatnih programa.
0
A- A A+
klizanje klizalište klizaljkeFoto: Guliver/Getty Images/Thinkstock
Grad Beograd je za zimski raspust pripremio niz besplatnih programa za osnovce i srednjoškolce, koji počinju 1. i traju do 14. februara.
Plivački i vaterpolo klubovi su organizovali obuku neplivača, sportski centri zimske kampove, rekreativno klizanje, škole borilačkih veština, a đaci će imati priliku i da uživaju u raznim kreativnim radionicama.
Oni koji ne znaju da plivaju mogu to da nauče u plivačkim klubovima "11. april", "Vračar", "Partizan", "Crvena zvezda"... Obuka neplivača traje minimum osam časova.
Školarci koji su naklonjeni umetnosti imaće priliku da u Muzeju afričke umetnosti nauče da prave predmete od gline, dok će u Domu omladine biti otvorena zimska škola za devojke od stila.
U OŠ "Kneginja Milica" ULUPUDS organizuje radionice crtanja, slikanja, vajanja, keramike, dekupaža... Prijatelji dece Beograda su za školarce pripremili kreativnu radionicu ikonopisa, stripa, grafike i ekslibrisa u OŠ "Vuk Karadžić".
Tokom raspusta đaci mogu naučiti i kako se otpad može "oživeti" na umetnički način, okušati se kao novinari, sašiti sebi kostim, naučiti da sviraju bubnjeve, gitaru, ali i da nacrtaju svoj prvi mural ili budu mali izviđači...
U "Ekološkoj radionici" učenici mogu naučiti da prave "pinjate" - tradicionalne ukrasne predmete poreklom iz Meksika. U Radionici za izradu prirodnih sredstava imaće priliku da sami pripreme sapun, pastu za zube, dezodorans...
Detaljniji program besplatnih aktivnosti pogledajte na zvaničnom sajtu Grada Beograda.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Нема коментара:

Постави коментар